Aquests són els 5 tipus de penis més comuns

per Redacció, el 21 d'abril de 2021 a les 09:59
Alguns nois escriuen a vegades preocupats al consultori d'Adolescents.cat demanant si és normal que el seu penis estigui corbat o tingui una forma determinada. Doncs sí, és completament normal: no tots els òrgans genitals tenen la mateixa mida ni el mateix aspecte.

Segons diversos estudis, es poden definir cinc tipus de penis diferents: en forma de plàtan, con, llapis, bolet o corbat. Tenir-lo d'una determinada manera no és ni millor ni pitjor. I és que l'important no és l'aspecte, sinó conèixer bé la nostra anatomia i explorar-la. 

A més a més, també cal que tingueu en compte que no tots els penis varien igual de mida quan estan erectes.

Hi ha nois en què la mida del penis els varia poc de repòs a erecció i altres en què els canvia molt i per tant la diferència es fa molt present. Tots dos casos són habituals, així doncs, no cal preocupar-se.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: