Els alumnes de batxillerat i cicles tornaran a les aules dilluns

per Cèlia Forment i Bori, el 22 d'abril de 2021 a les 12:25
L'ensenyament postobligatori serà obligatòriament 100% presencial a partir de dilluns. Això vol dir, que tots els alumnes de Batxillerat i cicles formatius hauran de tornar a les aules i s'hauran acabat les classes virtuals. Aquesta mesura forma part de les novs mesures que ha avançat el Govern, que ja preveu que hi hagi mobilitat lliure per Catalunya a partir de dilluns.

Fins les classes d'aquests alumnes era de semipresencialitat; els alumnes combinaven alguns dies de classe al centre i alguns dies de classe des de casa. El passat 14 d'abril el Departament d'Educació ja va dir que els alumnes de Batxillerat i cicles formatius tornarien a la presencialitat tant bon punt es millorés l'ocupació a les UCI i, en tot cas, abans d'acabar el curs.


Grups escolars confinats


Els grups escolars confinats per Covid-19 són 1.264, 92 més que en el darrer balanç, segons dades del Departament d'Educació. Representen l'1,76% dels aproximadament 72.000 totals. Hi ha 30.865 persones confinades, 2.006 més que en el darrer balanç: 29.355 alumnes (+1.929), 1.420 docents i personal d'administració i serveis (+77) i 90 de personal extern. 


Més mesures


El Procicat ha aprovat formalment aixecar el confinament comarcal i permetre la lliure circulació per Catalunya a partir de dilluns. També podran reobrir bars i restaurants dels centres comercials en el mateix horari que la resta, fins a les 17 hores.

A més, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que s'amplien els aforaments en activitats religioses i esportives, del 30 al 50%. El comerç ja no tindrà limitació de metres quadrats, tot i quedar-se en l'aforament del 30%, i podran obrir els espais infantils lúdics amb aquest mateix aforament, però sense restauració.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: