Digues com és la teva signatura i et diré com ets

per Redacció, el 27 d'abril de 2021 a les 09:11
La nostra signatura diu més sobre nosaltres del que potser ens pensem. Almenys així ho asseguren els experts en grafologia, una pseudociència que defensa que la nostra cal·ligrafia pot descobrir detalls de la personalitat i manera d'actuar. Segons recull el portal VIX, aquestes són les claus principals per "desxifrar" les signatures: 

 


Versió sense playbuzz:  

La mida
Si la lletra de la teva firma és gran, el més probable és que siguis una persona sociable i que et sentis còmoda sent el centre d'atenció. Per contra, la lletra petita es relaciona amb la timidesa. Això sí, la gent que l'utilitza també sol tenir més capacitat de concentració, segons els experts.

La separació
Les persones que escriuen les lletres molt juntes solen tenir por a quedar-se soles. En canvi, aquelles que les separen són més independents i valoren molt tenir temps per a elles mateixes. D'altra banda, d'acord amb els grafòlegs, la lletra lligada sol ser més comuna entre les persones amb una mentalitat lògica, mentre que les lletres separades s'associen a individus més intuïtius i irracionals.

La inclinació
La inclinació pot representar trets sobre la nostra ambició i autoexigència. Una signatura inclinada cap amunt es relaciona amb individus que desitgen créixer i superar-se a ells mateixos. Una signatura inclinada cap avall és símptoma de resignació i apatia.

La pressió i la velocitat
Si el traç de la signatura és gruixut i marcat, la persona que l'ha fet probablement sigui apassionada i tingui un caràcter fort. En canvi, un traç més aviat lleuger és sinònim d'una personalitat calmada i sensible.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: