Quins avantatges té la formació professional i quins estudis tenen més sortida?

per Redacció, el 3 de maig de 2021 a les 12:42
Segurament molts i moltes de vosaltres ja esteu pensant en què estudiar després de l'ESO o del batxillerat. És per això que us volem parlar de la Formació Professional (FP), una de les opcions que més avantatges us ofereix un cop acabat l'institut. 

Per què? En aquests estudis el contacte amb el món empresarial té molta importància des del principi. Això assegura que els alumnes puguin adquirir experiència professional mentre s'estan formant i els prepara per a l'àmbit laboral. 

De fet, cada dia són més les empreses que aposten pels graduats d'FP: més del 50% de les persones titulades en cicles formatius troben feina entre 6 i 9 mesos després d'acabar els seus estudis. 

A més, la formació professional compta amb una àmplia oferta formativa, per tant, segur que trobeu un cicle que encaixi amb vosaltres - es poden cursar 174 títols-. Us deixem amb alguns dels àmbits d'FP amb més sortida per si esteu interessats en aquest tipus d'estudis:

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: