Les 4 tendències en turisme que has de conèixer

per Redacció, el 5 de maig de 2021 a les 06:00
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits i ha generat noves tendències, sobretot en l'àmbit del turisme. Per exemple, durant aquest últim any han sorgit termes com l'staylocation o el workaction, dos fenòmens en creixement dels quals sentirem molt a parlar en els pròxims mesos. 

Si bé és cert que el turisme ha estat un dels sectors més afectats per la pandèmia, també ho és que ha estat un dels que més ha evolucionat i s'ha sabut reinventar. En gran part això és gràcies a la creativitat i visió de negoci dels i les professionals que treballen en aquest àmbit.

I és que les persones formades en turisme -sobretot aquelles que han fet una doble titulació - no només estudien idiomes i planificació de destinacions, sinó que també aprenen a crear i gestionar productes. De fet, els estudiants de la doble titulació en Turisme i Administració d'Empreses, que es pot estudiar al TecnoCampus, són els que estan més preparats per afrontar els reptes que planteja aquest àmbit: dominen el seu funcionament i a més són especialistes en la gestió de negocis. És per això que tenen un ampli ventall de sortides laborals i també els coneixements necessaris per a ser emprenedors.

Si us agradaria dedicar-vos a aquest sector i fer la doble titulació en Turisme i Administració d'Empreses, heu de saber que les tendències que marcaran el futur d'aquest àmbit són:

 




wefw

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: