Logotip de Adolescents.cat

Així és el «petó ideal», segons la ciència

per Redacció, el 3 de maig de 2021 a les 11:21
No hi ha un "petó perfecte" ni una manera exacta de fer petons. Ara bé, segons diversos estudis científics hi ha alguns factors que ens poden ajudar a millorar aquest gest d'afecte. Des de Business Insider n'han recollit alguns, us els resumim. 



Abans del petó 
La psicòloga i sexòloga Analía Urretavizcaya assegura que preparar el terreny abans que els llavis es toquin, pot fer augmentar la passió i l'excitació. Així doncs, mirar-se els ulls, acariciar l'altra persona, dir-li coses a l'orella...pot fer que el petó que vingui després sigui molt millor. 
20 DIFFERENT TYPES OF KISSES. – Scarlet makeovers

La inclinació
Un estudi realitzat pels investigadors de les universitats de Dhaka Bath i Bath Spa, assegura que la majoria de nosaltres inclina el cap cap a la dreta quan fa un petó. Així doncs, si gireu el coll a la dreta teniu més possibilitats que tot vagi bé i de coordinar-vos amb l'altra persona. 
say it ain't so - How you kiss (gif) - Wattpad


La llengua 
En el llibre The Art of Kissing, William Cane revela que en general les persones preferim petons amb moviments suaus, i poc profunds, de llengua. Evidentment això depèn dels gustos de cadascú i del moment, però normalment sempre és millor començar de manera suau. 
Couple kissing GIF download free

La duració 
S'han dut a terme diversos experiments sobre les duracions dels petons i gairebé tots han conclòs que l'ideal és que s'allarguin entre 10 i 12 segons.
boys kissing sweet gif | WiffleGif


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: