Ester Expósito es posiciona a les eleccions de Madrid: què en penses?

per Redacció, el 3 de maig de 2021 a les 14:50

La influència d'Ester Expósito és innegable: té més de 26 milions de seguidors només a Instagram i és coneguda a tot el món gràcies a la seva interpretació a Élite. Per això és rellevnt que s'hagi posicionat en les eleccions de la Comunitat de Madrid del proper 4 de maig. 


Expósito ha enviat un missatge a través de dues stories d'Instagram en què ha demanat participar demà en les eleccions a l'assemblea de la Comunitat de Madrid. 

"Compte enrere per votar. Tots no són iguals. Vota en defensa pròpia", ha dit l'artista, una frase que ha acompanyat d'un cor de color lila i una bola del món.

  A més a més, l'actriu també ha compartit un post d'Instagram en les seves stories al costat d'un cor que diu: "Podem tenir cura de Madrid, cuidar els nostres serveis públics i els ciutadans i ciutadanes que habitem aquesta Comunitat meravellosa. Un Madrid ecologista, solidari, acurat, tolerant, multicultural i millor és possible. Ajuda'ns a mobilitzar el vot d'esquerres. Si tots i totes anem a votar podem transformar la realitat!!! No cal resignar-se!! Vota per favor", conclou aquest post.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: