Ganes de festival? Tots aquests artistes top actuaran a Barcelona (i pots aconseguir entrades gratis)

per Redacció, el 4 de maig de 2021 a les 14:00
Sabem que teniu moltes ganes de festival, de ballar, de compartir moments únics amb els vostres amics i amigues...Tranquils, perquè ja queda menys per tornar a viure aquestes sensacions! 

El Share Festival és a tocar i té cartellàs! Aquest diumenge van anunciar tots els i les artistes que seran a l'edició del 2021 des del Twitch de la Cristinini, una de les streamers espanyoles amb més èxit i que ja compta amb més de 2 milions de seguidors. De fet, el vídeo de la presentació -on també hi van ser artistes com La Pegatina, Stay Homas, Omar Montes...- ja ha tingut més de 1,5 milions de visites.

Quins artistes actuaran al Share Festival 2021? Oques Grasses, Stay Homas, La Pegatina, Lola Indigo, 31 FAM, Natalia Lacunza, Alba Reche, Anuel AA, Omar Montes, Don Patricio, Morad, RvFv, Eva B, Hugo Cobo i Aleesha. 

Què, ganes d'anar-hi, no? Doncs encara sou a temps de participar en el sorteig que estem fent a Instagram. Regalem 2 abonaments gold per anar a veure 5 concerts del Share Festival, que aquest any se celebrarà entre els mesos de juliol i octubre. 
 

A més a més, tindrà nova ubicació, l'Estadi Olímpic! Tot i que es tracta d'un recinte de grans dimensions, l'aforament serà limitat, així que si no us voleu quedar sense entrada, haureu de ser ràpids! 

 ENTRADES 

Recordeu que el Share Festival, és un festival solidari i que es poden fer accions solidàries a través de la seva app. Les accions estan relacionades amb temes tan importants com el canvi climàtic, els drets humans, la igualtat de gènere, el desenvolupament de l'educació infantil...i es poden realitzar a través d'un simple clic a Facebook i Twitter, signant peticions en línia i escanejant codis QR. A hores d'ara ja se n'han complert més de 80.000!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: