Whatsapp | Adrià Costa

Canvis importants a Whatsapp a partir del 15 de maig: tot el que has de saber

Whatsapp | Adrià Costa
per Redacció, el 4 de maig de 2021 a les 09:04
Últims dies de Whatsapp abans de canviar la seva política de condicions i privacitat. Els usuaris que no l'acceptin mantindran el seu compte, però amb limitacions importants: podran rebre trucades i notificacions, però es quedaran sense poder llegir ni enviar missatges des de l'aplicació. Els canvis entraran en vigor el dia 15 d'aquest mes.

L'aplicació de xat oferirà als usuaris l'opció d'acceptar la nova política, que ja havia plantejat fa mesos i va acabar ajornant "perquè puguis revisar els canvis al teu propi ritme i conveniència", asseguren en un comunicat. 


Les noves condicions es podran acceptar, també, després del 15 de maig. Aquesta serà la data per "exportar l'historial de xats" i descarregar un informe del compte personal. Amb tot, Whatsapp fa una crida a no esborrar el compte de forma precipitada: "No ho podem revertir, ja que esborra el teu historial de missatges, t'elimina de tots els grups i també elimina les còpies de seguretat".

 Què canviarà? Whatsapp vol impulsar la capacitat dels usuaris per parlar amb més empreses. Així, de forma opcional, permetrà enviar missatges a empreses per fer preguntes, obtenir informació dels productes i fer compres. A més, Whatsapp oferirà una informació més clara sobre la forma en la qual recopila i utilitza les dades dels usuaris.


 Què seguirà igual? La privacitat i la seguretat dels xats es manté intacta. En aquesta línia, Whatsapp no proporcionarà els números personals a cap empresa sense permís. Al mateix temps, acceptar les noves condicions no donen cap autorització especial per compartir les dades dels usuaris a Facebook, tal com s'havia apuntat fa mesos.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: