Adeu al toc de queda: el Govern descarta aplicar-lo a partir de diumenge

per Oriol March, el 4 de maig de 2021 a les 13:44
El toc de queda serà història a partir de diumenge. Així ho ha anunciat aquest dimarts Pere Aragonès, vicepresident en funcions de president, en la roda de premsa posterior al consell executiu. El confinament nocturn, establert a les deu del vespre des de l'octubre, decaurà amb la fi de l'estat d'alarma i la Generalitat ha descartat oficialment prorrogar-lo.

Les dades epidemiològiques ho permeten, segons Aragonès, i això ha portat el Govern a no impulsar cap modificació legal per aixoplugar un hipotètic toc de queda determinat per l'administració autonòmica. 


La fi del toc de queda, en tot cas, pot ser reversible en cas que les dades empitjorin. Una altra de les restriccions que s'acabaran aquest diumenge és el confinament perimetral de Catalunya, que ara només es podria trencar per motius laborals. Les reunions, malgrat la fi de l'estat d'alarma, hauran d'estar limitades a sis persones. Qualsevol restricció que vulgui impulsar la Generalitat haurà de ser validada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), com ja va passar l'estiu passat. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: