Això és el que et pot arribar a passar si no et desmaquilles bé

per Redacció, el 5 de maig de 2021 a les 08:45
Des de fa anys que els dermatòlegs insisteixen en la importància de desmaquillar-se correctament. Tot i això hi ha persones que no s'ho prenen massa seriosament. Aquest és el cas de Theresa Lynch, una australiana de 50 anys que en feia més de 20 que no es netejava els ulls correctament abans d'anar-se'n a dormir.

Per culpa d'això, les restes de rímel se li van anar acumulant sota de les parpelles fins a convertir-se en petits bonys calcificats, tal com es pot veure en la fotografia. Per sort, va acudir al metge a temps i li van poder extreure les protuberàncies que se li havien format. Això sí, va haver d'estar al quiròfan més d'una hora.
 

Theresa Lynch amb les parpelles inflades



"Mai hauria d'haver arribat tan lluny. Ara sé que és molt important desmaquillar-se de manera adequada cada nit. No pots descuidar-te'n ni un sol dia", ha assegurat la dona a diversos mitjans locals. 

Foto del l'ull de Theresa Lynch  abans de ser operada (la imatge no és massa agradable per això està difuminada, si la voleu veure cliqueu-la).

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: