Per què tanta gent està parlant del canvi d'aparença de Zac Efron?

per Redacció, el 5 de maig de 2021 a les 12:25
Zac Efron ha publicat una nova foto a Instagram i ha fet ressorgir els rumors sobre una possible cirurgia estètica. A la imatge es pot veure l'actor en una escena de Down To Earth With Zac Efron, sèrie que està rodant amb Netflix i que estrenarà la seva segona temporada el 2022. 
 

Si bé és cert que no és un primer pla de la seva cara, diversos usuaris han assenyalat que "se li noten molt els retocs que s'ha fet a la mandíbula i els pòmuls". 

Els rumors sobre que Zac Efron s'havia sotmès a una cirurgia estètica van començar a principis d'abril després que aparegués en un vídeo promocional on se'l veia força canviat. L'actor es va trencar la mandíbula el 2013, però els usuaris creuen que el seu canvi d'aparença no es deuria a aquest accident, sinó més aviat a una operació o a un retoc plàstic. 

 

De moment Zac Efron no s'ha pronunciat, per tant, tot són especulacions. Dit això, tothom té el dret de fer el que vulgui amb la seva imatge, que per això és seva i de ningú més.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: