Graus dobles únics, programa propi de beques i altres coses que t'agradà saber sobre aquesta uni

per Redacció, el 5 de maig de 2021 a les 12:57
Què estudiar? A on? Independitzar-se o no independitzar-se? Aquests són alguns dels dilemes típics que apareixen quan ja queda poc pel final de curs. 

Per intentar ajudar-vos, aquestes setmanes anirem publicant articles amb informació que us pot ser útil a l'hora de prendre una decisió. Avui ens hem centrat en la Universitat de Lleida (UdL) perquè conegueu una mica més aquest centre i els seus campus situats a Lleida ciutat i a Igualada. I és que de vegades, quan busquem on formar-nos, ens oblidem que no tot és Barcelona!

 






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: