Tres dels nadons | Ministeri de Salut de Mali

Aquesta noia acaba de donar a llum nou nadons

Tres dels nadons | Ministeri de Salut de Mali
per NacióDigital, el 6 de maig de 2021 a les 10:26
Una dona de 25 anys ha donat a llum nou nadons, via cesària, en un hospital privat del Marroc. Són dos nens més dels que s'havien detectat a les ecografies, segons ha informat el mateix Ministeri de Sanitat de Mali.

La dona va passar dues setmanes ingressada a l'hospital de Bamako, a Mali, però el president de transició, Bah Ndaw, va autoritzar el 30 de març el seu trasllat a una clínica marroquina degut a les condicions particulars de la gestació, que en principi apuntava a set infants. Es tractava, doncs, d’un embaràs d'alt risc.


Així ho reflectien les ecografies realitzades als dos països, però finalment va saltar la sorpresa i van sortir nou nadons. Són cinc nenes i quatre nens, que han pesat entre mig quilo i un quilo i que hauran d'estar entre dos i tres mesos a la incubadora. Després del part la mare i els seus fills "es troben bé", segons ha confirmat el Ministeri. 

El llibre Guinness de rècords recull com a major part múltiple en el qual els nens hagin sobreviscut el cas de la nord-americana Nadya Suleman, que el gener de 2009 va donar a llum vuit infants.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: