5 adolescents ens expliquen com va ser la seva primera vegada

per Redacció, el 7 de maig de 2021 a les 14:38
Hi ha tantes experiències diferents com persones, per això quan moltes vegades ens pregunteu com serà la primera vegada i ens feu arribar els vostres dubtes i pors, al Consultori d'Adolescents.cat us donem alguns consells com prendre precaució i fer-ho amb la seguretat que tens ganes de fer-ho i sense la pressió de ningú.



Però més enllà d'aquests consells, no us podem explicar com serà la vostra primera vegada perquè tothom ho viu de maneres diferents i és un fet molt personal. El que sí que hem pensat que seria bona idea és tornar a preguntar a aquells usuaris del portal que ja han viscut l'experiència, com ho van viure i si ho volien compartir. Si ens ho voleu explicar ho podeu fer en l'enquesta de més avall. Us deixem amb unes quantes experiències que ens heu compartit: 

 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys

La vaig viure amb un nen del meu poble. Ell no era verge, però jo sí. Vam estar un temps junts i va haver-hi un dia que va venir a casa meva (jo ja sabia que ho anàvem a fer) i la veritat és que estava bastant “cagada”. Al ficar-me-la em va fer mal, era incòmode, però tampoc tan exagerat com diu la gent. Us recomano que si és la vostra primera vegada, les noies us poseu a sobre com si estiguéssiu assegudes perquè és més fàcil que entri, almenys per mi ho va ser.
No va ser com m’esperava i ja no hem tornat a quedar des d’aquell moment... Me’n penedeixo una mica perquè crec que em vaig precipitar... Però el primer cop mai surt bé suposo.

Noi, 18 anys

Va ser de vacances quan, tontejant amb una noia, vam acabar liant-nos. Més tard vam acabar fent-ho a casa dels meus avis i va ser la primera vegada de tot.

Noia, 16 anys

La meva primera vegada va ser en un mirador de Barcelona. Mai vaig pensar que la meva primera vegada seria en un mirador, però ens posava molt i els dos anàvem molt calents i no aguantàvem a arribar a casa haha

Noia, 15 anys

Vaig sentir el mateix que es sent quan olores un got acabat de treure del rentavaixelles: res.

Noi, 16 anys

Va ser una mica extrany al principi. A ella li feia molt mal perquè la tinc bastant grossa però després no parava de cridar. Va ser una experiència rara però inoblidable.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: