TEST Ets capaç d'encertar aquestes curiositats exòtiques?

per Adolescents.cat, el 10 de maig de 2021 a les 06:00
Viatjar és la teva gran passió i ja no pots esperar més per agafar les maletes? Tens ganes de conèixer noves cultures i paisatges o ets molt fan descobrir noves tradicions i ja te les saps totes? Posa’t a prova amb el test que et porta Ignacio Gaminde, professor del Grau de Turisme del CETT-UB, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia, i coautor del blog Secretos del mundo.

 

Si tens esperit aventurer i vols descobrir noves tradicions i cultures d’arreu del món, al CETT-UB tindràs l’oportunitat de saber-ho tot amb el Grau de Turisme. Descobreix experiències a l’estranger amb els dobles graus internacionals. Si t’agrada sector turístic, format part de la transformació digital i noves tendències amb el Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme o Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat.

Descobreix l’experiència CETT en la Jornada de Portes Obertes del CETT-UB del pròxim 15 de maig per descobrir totes les opcions que tens al teu abast!

Si vols saber més sobre el CETT-UB i les formacions que ofereixen, també pots omplir aquest formulari sense cap compromís.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: