5 maneres de tenir sexe sense i estimular-se sense penetració

per Adolescents.cat, el 10 de maig de 2021 a les 10:25
Des de sempre hi ha hagut certa “obsessió” amb la penetració fins al punt d’arribar-nos a creure que tot allò que no inclou penetració, no és sexe. Anem molt equivocats i equivocades, ja que hi ha moltes maneres de tenir relacions sexuals sense penetració. De fet, en el cas de les persones amb vagina, només el 18% poden arribar a l’orgasme de forma regular a través de l’estimulació vaginal.

Com pots tenir relacions sexuals sense penetració?

 


Versió sense playbuzz:

Fregant
Amb o sense roba. No hi ha millor manera d’augmentar el desig sexual que fent-se petons, tocant-se i refregant-se. Algunes persones poden arribar a l’orgasme simplement fregant les seves parts a la cama o alguna altra part del cos de la seva parella.

Masturbació mútua
Si mai t’has masturbat davant d’algú, potser t’estàs perdent una apassionada forma de connexió psicològica. Si tu i la teva parella us podeu masturbar al mateix temps, mirant-vos i inclús intentar arribar junts a l’orgasme, experimentareu una sensació increïble!

Massatges
Els massatges tenen un fort poder relaxant i poden marcar la diferència. Us podeu fer massatges per torns, és una manera perfecta d’intimar.

Juga amb la boca
Demana-li a la teva parella que et faci petons, et llepi, et faci petites mossegades... Sense penetració. Pot centrar-se en les teves parts íntimes, però també altres parts. Us hem de dir que la zona del perineu està molt ignorada i pot donar un gran plaer tant si tens penis com vagina!

Sexe tàntric
Consisteix en crear una intimitat intensa i centrada en el moment. Durant el sexe tàntric respireu junts, mediteu junts i viviu les sensacions que us arriben. Poden provenir de qualsevol tipus d’estimulació, ja siguin massatges, sexe oral o simplement respirar junts de forma sincronitzada sense tocar-vos. El sexe tàntric enforteix i intensifica el vincle sexual, emocional i espiritual.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: