Logotip de Adolescents.cat

Quina és la diferència de sou entre els jugadors i les jugadores de futbol?

per Redacció, el 10 de maig de 2021 a les 13:13
L'equip del Barça femení va revalidar el títol de Lliga aquest diumenge a la tarda contra el Granadilla. Les blaugranes van guanyar a Tenerife, el 26è partit en 26 jornades i van aconseguir la segona Lliga consecutiva i la sisena de la seva història (2012, 2013, 2014, 2015, 2020 i 2021). 

I quant cobren les jugadores d'aquest exitós equip? Doncs si bé no hi ha una dada oficial, actualment es calcula que una de les jugadores que més cobra és Martens, el sou del qual ronda els 120.000 euros bruts anuals. 


La jugadora va recollir el premi The Best de la FIFA del 2017 al costat de Leo Messi, cobrant només un 0,3 per cent del salari de l'argentí, tal com recull El Diario de Galícia.

I és que el Barça femení té, en total, un pressupost d'entre 5 i 6 milions d'euros, una xifra inferior al sou de molts jugadors del Barça masculí. Per exemple, Jordi Alba s'emporta cada any 5,2 milions d'euros i Marc-André ter Stegen, 4,6 milions. Malgrat tot, cal dir que el club barceloní és el que més inverteix en futol femení de la Lliga espanyola.


Què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: