Logotip de Adolescents.cat

Arriba una nova sèrie adolescent amb l'assetjament com a protagonista

per Redacció, el 11 de maig de 2021 a les 16:41
TV3 estrenarà la setmana vinent Moebius, la nova sèrie de ficció de la televisió pública per al prime time dels dilluns. Creada per Eduard Cortés i Piti Español, aquesta coproducció amb Veranda TV s'allunya de predecessores com 'Benvinguts a la família' o 'Les de l'hoquei' i abraça el gènere del thriller per parlar d'un cas d'assetjament en un poble imaginat de la Catalunya interior.
  Aida Oset, la protagonista, és una professora de matemàtiques que recompon les peces d'un cas de bullying a un alumne del seu institut. L'acompanya un elenc de joves actors i alguns veterans com Victòria Pagès, Lluís Villanueva i Andrew Tarbet. La sèrie consta de 10 episodis de 40 minuts i s’ha rodat a Caldes de Montbui i altres escenaris naturals.
 
Moebius és un thriller d’investigació que s'allunya del gènere policíac. Gira al voltant d’un cas que afecta un alumne de l’institut de La Farga, un poblet (imaginat) aparentment tranquil de la Catalunya interior. La Mamen, la nova professora de matemàtiques, comença una investigació pel seu compte que farà que alguns secrets llargament enterrats al poble surtin a la llum.

És una sèrie "addictiva" on tothom coneix tothom, però ningú confia en ningú. En un entorn cada cop més fosc i enrarit, tard o d’hora tots esdevenen assetjats o assetjadors. Un thriller d’investigació policial sense policies. Una sèrie que conté els girs, les sospites i els elements característics del gènere, però en un ambient aparentment tranquil, reposat, lluminós.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: