Logotip de Adolescents.cat

Et faries aquests tatuatges per 11.000 euros?

per Redacció, el 11 de maig de 2021 a les 17:20
Estaríeu disposats a tatuar-vos el nom d'una marca o d'un eslògan a canvi de diners? Egor Onopko, més conegut a les xarxes socials com a Onokonda, sí.

Fa uns dies aquest influencer rus va anunciar que tenia la intenció de convertir-se en un "anunci ambulant" i poc després va complir la seva promesa. En unes imatges publicades recentment, es pot veure el coll del jove tatuat amb els noms dels clients que l'han pagat per "aparèixer" permanentment al seu cos.

 

Segons ha explicat, de moment ha aconseguit guanyar 11.000 euros i preveu cobrar-ne més d'aquí poc. Ara bé, no diu que sí a totes les marques: ha rebutjat diverses ofertes, ja que no vol marcar la seva pell amb empreses o noms que no li agraden. I és que, l'influencer firma un contracte en què es compromet a no tapar-se els tatuatges o esborrar-los.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: