TEST Aprovaries l'examen d'ortografia que ha suspès el 75% de policies?

per Adolescents.cat, el 12 de maig de 2021 a les 08:24
L'examen d'ortografia de la policia espanyola torna a ser el gran protagonista de les proves d'accés al cos. Tot i que la nota de tall s'ha abaixat, i no estava en l'habitual 5 sobre 10 -actualment s'aprova amb un 3.5-, el 75% dels aspirants a policia no l'ha superat. De cada quatre opositors al cos de Policia Nacional, enguany només un d'ells l'ha aprovat. Segons els aspirants, l'examen va ser "massa complicat", fins i tot més que en anys anteriors.

Segons les dades facilitades per la Direcció General de la Policia, el passat 6 de març es van presentar 16.255 opositors a les proves de coneixements, ortografia, qüestionari d'informació biogràfica, test de personalitat, psicotècnics i la prova voluntària d'idioma. Tot això, després d'haver superat l'examen d'aptitud física. 

Dels 16.255, només 3.956 van aconseguir més d'un 3,5 al test d'ortografia. Així doncs, de la que ha de ser la 37a promoció del cos de la policia espanyola, només un de cada quatre examinats ha superat el llindar d'aquesta prova. Hem seleccionat 25 paraules de les 100 que hi ha a l'examen (el tens tot sencer al final de la notícia, en format PDF). Bona sort!

 


Test Ortografia de la Polic... by Naciodigital

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: