Logotip de Adolescents.cat

Saps què és la fraisexualitat?

per Adolescents.cat, el 12 de maig de 2021 a les 09:02
Cada cop apareixen més conceptes per descriure les moltes tendències sexuals. L’últim que hem descobert és la fraisexualitat, ho coneixíeu?

Encara que es relaciona amb l’asexualitat, és una variant diferent d’aquesta. Les persones fraisexuals se senten molt atretes per algú, però l’interès va desapareixent a mesura que van coneixent més a aquesta persona. És el contrari de demisexual.


i dont like you tv land GIF by nobodies.

Així doncs, hi ha atracció sexual primària però no secundària:


- L’atracció primària és una atracció instantània cap a una persona. Es pot deure a l’aparença física o a l’olor.

- L’atracció secundària és la que es desenvolupa amb el temps en funció de la relació i connexió emocional d’una persona amb una altra.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: