4 maneres de tenir orgasmes més potents

per Redacció, el 12 de maig de 2021 a les 09:35
Segons un estudi dut a terme per la Universitat de Granada, tenir orgasmes més intensos és possible i depèn de diversos factors, com ara la química amb la nostra parella i el nostre estat de relaxació, entre altres.

En aquest sentit, un documental de Channel 4 va demanar a diverses persones com aconseguien assolir el "superorgasme" i aquestes són algunes de les conclusions a les quals van arribar: 

 



Versió sense playbuzz

El minfulsex 
El "mindful sex" prové de la pràctica del "mindfulness", que és la capacitat d'enfocar tota la nostra atenció i mantenir la ment plenament concentrada i atenta, deslliurant-nos d'altres temes o preocupacions. El "mindfulness" és útil per millorar la nostra memòria, acabar amb l'estrès i fins i tot tenir orgasmes més intensos. El concepte és bastant clar, es tracta de mantenir relacions sexuals i no pensar en res més. No deixar que la ment se'ns emporti a altres temes que ens preocupen. Les persones que el practiquen i se centren en els seus cinc sentits mentre tenen relacions, asseguren que noten orgasmes més intensos. 

El ioga 
En el documental una de les participants assegurava que el ioga l'havia ajudat a arribar al clímax més fàcilment i a gaudir més. I és que, aquesta disciplina pot augmentar la nostra energia sexual. De fet, existeixen algunes posicions que estan fetes per excitar-nos i augmentar la nostra libido i desig. 

La connexió
L'estudi dut a terme per la Universitat de Granada va descobrir que la connexió i els vincles emocionals tenen un paper molt important en el plaer. Segons la investigació, quan mantenim sexe amb algú que estimem els nostres orgasmes acostumen a ser més intensos que quan mantenim relacions amb una persona per la qual no sentim un afecte especial. 

Els preliminars
Allargar els preliminars, ens ajuda a estar més excitats i això pot provocar que els nostres orgasmes tinguin més intensitat. En la masturbació passa al mateix: si ens prenem el nostre temps, i ens anem estimulant a poc a poc, acabarem sentit més plaer que si anem ràpid i intenten arribar a l'orgasme en minuts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: