T'agrada el món de la moda? Aquesta iniciativa t'encantarà

per Redacció, el 13 de maig de 2021 a les 09:10
Sabem que a molts i moltes de vosaltres esteu interessats en el món de la moda, és per això que avui us volem explicar algunes coses que potser no sabíeu sobre aquest sector. En concret, i com que s'apropa final de curs, hem decidit centrar-nos en el grau en Disseny de Moda, una de les formacions que més sortides laborals ofereix dins aquest àmbit. 

I és que, un cop acabats aquests estudis, no només us podeu dedicar al disseny de productes tèxtils i altres complements, sinó que teniu moltes altres opcions. Per exemple, podeu convertir-vos en coolhunters i investigar tendències, ser directors/es d'art i liderar projectes o ser els responsables del vestuari de pelis i sèries, entre altres sortides.

A més a més, també podeu especialitzar-vos en moda sostenible, una tendència cada cop més estesa i que clarament encara creixerà més en els propers anys.
 
De fet, hi ha centres, com l'Escola de Moda de LCI Barcelona, on ja estan duent a terme projectes centrats en aquest àmbit. Aquest febrer, per exemple, els alumnes van participar en una iniciativa en què havien de fabricar roba a partir del reciclatge de restes de pomes. Els resultats són brutals, mireu: 
 

Si voleu saber més sobre aquests estudis, ara teniu l'oportunitat de fer-ho! Aquest dissabte 15 de maig, a les 11 del matí, LCI Barcelona fa jornada de portes obertes perquè pugueu veure les seves instal·lacions i conèixer els estudis que ofereixen. 

Així doncs, si hi esteu interessats, aneu-hi perquè podreu resoldre totes les preguntes que tingueu en un matí. Les places són limitades, per tant afanyeu-vos i apunteu-vos AQUÍ per no quedar-vos sense lloc.

 M'AGRADARIA APUNTAR-M'HI


 On? LCI Barcelona, Carrer Balmes, 209
 Quan? 15 de maig, de 11h a 13h
 Puc portar acompanyant? Sí, pots anar-hi amb un/a acompanyant

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: