Logotip de Adolescents.cat

Idees top per aquest final de curs

per Redacció, el 14 de maig de 2021 a les 13:19
Tot i que arriba el bon temps, el maig sempre és fa dur: època d'exàmens, entregues de treballs...Però per sort tot té la seva recompensa i la celebració de final de curs ja és a tocar.
Awkward Study GIF by wtFOCK - Find & Share on GIPHY

És per això que us volem parlar de les ofertes per escoles i instituts que fa PortAventura World. I és que el parc, per fi, torna a obrir les seves portes aquest 15 de maig!

Com que sabem que sempre és millor que organitzin les coses els altres, us donem uns quants motius per convèncer els vostres professors/es perquè us portin a PortAventura World quan acabeu les classes: 

Entrades als parcs
Tarifes per grups de 20 persones o més


 Per 29 euros, podeu passar un dia sencer amb la vostra colla a PortAventura Park.

 Per cada 10 alumnes que compren l'entrada als parcs, la professora o professor i el conductor/a de l'autocar, tenen l'entrada gratuïta. 


Estades als hotels
Tarifes per grups de 20 persones o més


Si us voleu a quedar en un dels seus hotels de 4 estrelles també hi ha descomptes! 

 Us podeu quedar a passar la nit amb pensió completa (tot inclòs) a preu reduït. A més, inclou accés a PortAvetura Park durant tota l'estada i 1 dia d'accés a Ferrari Land. 
 Més info

 Si hi aneu en grup als hotels, per cada 20 alumnes al professor/a li surt gratis! El conductor/a de l'autobús tampoc paga. 
 Més info

Què, bé no? Aquí podeu consultar tots els descomptes i tarifes de PortAventura World! Afanyeu-vos perquè ara l'aforament és més limitat, ja que el parc, evidentment, compleix amb totes les mesures Covid-19 d'higiene i seguretat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: