Dues noves cançons en català que no podreu parar d'escoltar

per Redacció, el 15 de maig de 2021 a les 10:39
Aquesta setmana s'han estrenat novetats en l'àmbit de la música en català i ens encanten. Lo Pau de Ponts ha publicat cançó acompanyat de Miquel Montoro, i Roger Argemí ha donat a conèixer "La contradicció", un tema pop-funk que no podreu parar d'escoltar. 

En el videoclip de "Sigues tu", Lo Pau de Ponts i Miquel Montoro interpreten tot un cant a l'autenticitat, la reivindicació del món rural i la satisfacció de sentir-se bé amb un mateix i d'estar orgullós de ser d'allà on s'és. 

Per la seva banda, Roger Argemí aposta per un tema més íntim que expressa les contradiccions que ens trobem en les relacions amoroses.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: