T'agrada el teatre? No et pots perdre aquestes obres!

per Redacció, el 19 de maig de 2021 a les 08:30
T'agrada el teatre? Doncs tenim bones notícies: del 26 al 30 de maig torna la Mostra Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Durant aquests dies podreu gaudir d'espectacles pensats especialment per a vosaltres i a més a més a un molt bon preu. 

Aquest any la Mostra ha decidit apostar per un format híbrid, combinant l'activitat professional en línia i les propostes en viu, per tal de garantir al màxim la seguretat de tots els participants. En aquest sentit, hi haurà un aforament del 50% en els espectacles, per tant afanyeu-vos si no us voleu quedar sense entrades. 

Quins espectacles s'hi poden veure?


Hi ha moltíssims espectacles i de temàtiques molt diverses: la identitat de gènere, la crítica social, les històries de joves desencantats amb la vida, el qüestionament de l'amor romàntic...En aquest link podeu consultar tota la programació. Per posar-vos-ho més fàcil, us recomanem uns quants espectacles que creiem que us poden agradar:

 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: