10 cançons per superar un cor trencat

per Redacció, el 22 de maig de 2021 a les 06:00


A ningú li agrada que li trenquin el cor però, malauradament, hi passem tots. Diuen que deixar-ho amb la parella o l'amor no correspost impliquen un tipus de dolor que no sentim de cap altra manera. Tenint en compte que és normal i que podem empatitzar amb tu si estas passant per aquest moment, aquí et deixem 10 cançons per superar un cor trencat. 


1. One more Weekend - Maude Latour


Aquesta és una d'aquelles cançons que compleixen amb dues funcions principals: fer-te plorar i ballar com un boig. La lletra és dolorosa però no pots evitar saltar i cantar molt fort. És un bon moment per envoltar-te d'amics i cuidar-te molt. 



2. Mistos - Calagher i Aymax


Una vibra de sad trap tranquil per recordar els moments que has passat amb aquesta persona, sobretot si és un crush de festa o un amor no correspost. Expressa molt bé la sensació d'impotència i frustració. Totalment recomanada!


3. El senyal que esperaves - Els Amics de les Arts


DEU SER TAN DUR CADA COP QUE ENSOPEGUES AMB UNA VERSIÓ LOW-COST DE MI! Creiem que és suficient amb aquesta frase perquè entenguis el significat de la cançó. 


4. Ram pam pam - Becky G. ft. Natti Natasha


Fa molta pinta que aquesta cançó serà el temasso d'aquest estiu. No hi ha res millor que un bon ball amb els amics per desconnectar de les emocions i oblidar que tens el cor trencat una estona. T'alegrarà la tarda!


5. TUSA - Karol G, Nicki Minaj


Ja que estem amb el reggaeton, no pot existir una llista de cançons de superació del cor trencat si no hi ha aquesta meravella, encara que ja la coneguessis. Que no se t'oblidi mai!


6. Tú me dejaste de querer - C. Tangana


Un tema d'aquells per quan estàs de baixón i necessites estar trist una estoneta, encara que sigui curta. El Madrileño és qui millor s'estila les cançons tristes amb una mica de ritme. No podràs evitar ballar!


7. Driver's License - Olivia Rodrigo


Si necessites estar baix d'ànims encara una estona més, després de C. Tangana pots escoltar-te aquesta cançó. Sempre va bé fer honor a les històries boniques i senzilles que, per una raó o una altra, arriben a la seva fi. Això sí, en algun moment tocarà deixar de plorar!


8. Good as hell - Lizzo ft. Ariana Grande


Un cor trencat sol fer que ens valorem més poc a nosaltres mateixos, però toca recuperar-se, encara que sigui un cop dur. Aquesta és la cançó pels dies que et lleves i no acabes de tenir clar qui ets i l'important que és cuidar-te. Et faràs sentir com un boss!


9. Fiebre - Bad Gyal


Tens el cor trencat, però se t'obre un món nou. Coneixes a persones que valen la pena i t'envoltes dels teus amics per cantar i ballar. No pot faltar el tema més mític de la más pegá de España per animar la teva tarda i muntar-te una festa, encara que sigui tot sol. 


10. ONE DAY - J. Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy


Un tema per aquelles històries que saps del cert que encara no s'han acabat. Encara l'estimes o estàs enamorat però, pel que sigui, la història s'ha hagut d'acabar. El botó de pausa no té res dolent sempre que t'ocupis de tu mateix. Emocions a flor de pell. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: