Logotip de Adolescents.cat

El missatge viral d'aquesta jugadora del Barça després de guanyar la Champions

per Redacció, el 17 de maig de 2021 a les 09:24
El Barça femení va fer història aquest diumenge. Després d'un creixement brutal en els últims anys, es va convertir en el primer equip de l'Estat en guanyar el títol de Campiones d'Europa. L'equip va golejar 0-4 el Chelsea femení, també campió de la Premier League. 

Les jugadores, emocionades, van celebrar la victòria damunt del camp i van voler reivindicar la importància de donar visibilitat a l'esport femení. 


Vicky Losada, una de les futbolistes més veteranes del Barça, va llançar aquest missatge després de guanyar la final. Un missatge que ja està fent la volta al món:

"Moltes de nosaltres no hem tingut referents i crec que és molt important. No és només guanyar, sinó també el que crees en un país sencer. La gent potser no se n'adona, però és un pas de gegant, és obrir portes per a les dones, per a les nenes. Per mi aquesta és una de les coses que més feliç em fa avui".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: