Logotip de Adolescents.cat

Aquesta sèrie mítica de la vostra infància tindrà continuació (i ja se sap quan s'estrena!)

per Redacció, el 17 de maig de 2021 a les 10:33
El 2021 estarà marcat pels remakes, els reboots i els episodis especials d'algunes de les sèries més mítiques dels últims anys. Friends, Gossip Girl i Física o Química són alguns dels exemples d'aquesta tendència. 

Doncs bé, pel que sembla la llista es continua eixamplant. iCarly, la popular comèdia adolescent que es va emetre de 2007 a 2012, tornarà amb gran part del seu repartiment original. Miranda Cosgrove, la protagonista, ha estat l'encarregada d'anunciar el dia de l'estrena: el 17 de juny. 

 

El reboot d'iCarly arriba 10 anys després que s'emetés l'últim episodi, que finalitzava amb la protagonista traslladant-se amb el seu pare, un militar de les Forces Aèries. Doncs bé, en aquesta nova entrega, la jove tornarà de nou a l'apartament del seu germà Spencer (Jerry Trainor), on es retrobarà amb Freddie (Nathan Kress).


A banda dels actors i les actrius originals, s'incorporaran també personatges nous. Qui no hi apareixerà serà Jennette McCurdy, qui donava vida a la millor amiga de Carly. L'actiu va decidir abandonar la seva carrera interpretativa fa anys, ja que segons va explicar se sentia "avergonyida".

[ficentrereport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: