Comences la uni el curs vinent? Aquestes beques i ajuts t'interessen

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 16:32
Si l'any que ve vols anar a la universitat i t'estàs plantejant demanar una beca, el que t'explicarem a continuació t'interessa (i molt). I és que La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ja ha publicat les bases per optar a una de les beques per finançar, totalment o parcialment, la matrícula de nou accés als estudis de grau que s'impartiran el curs vinent. 

A més a més, també s'han obert les sol·licituds per demanar els Ajuts Covid-19. Es tracta d'un programa d'ajuts específics per a estudiants de grau que es trobin en situacions de dificultat econòmica a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia. El TecnoCampus va posar en marxa aquests ajuts l'any passat i els renova també pel curs vinent.

T'expliquem tot els que has de saber sobre aquestes beques i ajudes:

Beques TecnoCampus


 Fins quan puc sol·licitar una beca? El termini per sol·licitar-les acaba el 30 de maig.

 Com la puc demanar? Pots consultar tota la informació AQUÍ.

 Qui les pot sol·licitar? Les persones que compleixin els següents requisits:

- Matricular-se per primera vegada a TecnoCampus en el curs 2021/22 del primer curs íntegre d’uns estudis universitaris de grau assignat a la preinscripció universitària convocatòria de juny. Els i les estudiants que estiguin afectats/des de discapacitat d’un grau igual o superior al 65%, podran reduir la càrrega lectiva necessària per complir el requisit de matrícula fins a un màxim del 50%.

- Tenir menys de 22 anys en el moment de presentació de la sol·licitud.

- No superar els llindars de renda familiar disponible i els llindars de patrimoni establerts a la base 7.1. Pots consultar les bases per optar a les beques aquí.

 A quines beques puc optar? En funció dels punts assolits, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100% del preu de la matrícula, les cinc pel 75%, les deu beques pel 50% o les deu beques pel 25%. 


Ajuts Covid-19


 Fins quan puc sol·licitar aquests ajuts? El termini per sol·licitar-los acaba el 15 de juny.

 Com puc demanar els Ajuts Covid-19? Pots consultar tota la informació AQUÍ.

 Qui els pot sol·licitar? Estudiants de nou accés que es matriculin d'un curs complert o d'un mínim de 60 ECTS i un màxim de 76 ECTS en algun dels ensenyaments de grau o doble grau dels centres universitaris TecnoCampus en el curs 2021/22.

No poden superar els llindars de renda familiar disponible i els llindars de patrimoni establerts a la convocatòria i/o han d'acreditar la situació social a considerar per causes sobrevingudes, com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, en particular:

- Reducció salarial, en cas de treball per compte d'altri, com a conseqüència d'adaptació de la seva jornada i/o reducció d'aquesta.

-  Suspensions de contracte, en cas de treball per compte d'altri.

- Disminució dels ingressos en el cas de treballador per compte pròpia.

- Infortuni familiar, per defunció en la unitat familiar.

- Qualsevol altra situació, degudament acreditada, amb impacte econòmic i social, com a conseqüència directa de l'emergència sanitària.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: