Aquesta famosa cantant s'ha casat?

per Redacció, el 18 de maig de 2021 a les 10:04
Fa uns mesos Ariana Grande anunciava a través de les xarxes socials que s'havia compromès Dalton Gomez. La parella havia iniciat la relació el febrer de 2020, poc després que la cantant es traslladés a la mansió on viu actualment, a Los Àngeles. De fet, va ser Dalton Gomez qui li va ensenyar la casa: i és que aquest jove, nascut a Califòrnia, es dedica des de fa anys al sector immobiliari i està especialitzat en residències de luxe. 
 


Doncs bé, pel que sembla, la parella ha decidit fer un pas més i casar-se en secret. Així ho assegura el portal TMZ, el qual explica que la cerimònia, on només van assistir família i amics íntims, es va celebrar a casa de la cantant aquest cap de setmana.

De moment, la parella no ha confirmat la notícia, per tant es tracta només d'un rumor. Sigui com sigui, esperem que tot els vagi molt bé.

 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: