El boom dels tallers de ceràmica: una opció de «selfcare»

per Cèlia Forment i Bori, el 7 de juny de 2021 a les 06:00
 La ceràmica enganxa. Ens encanten les peces i les formes, aquest aesthetic tan ideal, però a més està demostrat que l'artesania (com totes les creacions manuals), és terapèutica, relaxant, afavoreix el benestar mental i la creativitat. El "boom" dels tallers de ceràmica ha vingut per quedar-se potser precisament això és el secret de l'èxit que està tenint. 

Últimament no parem de veure a Instagram stories de gent jove que fa tallers o cursos de ceràmica. O si passeges pel barri de gràcia, hi ha un workshop al costat d'un altre. En aquest últim any de pandèmia s'ha observat un augment de l'interès per la decoració en general i en particular per aquesta tècnica mil·lenària a través d'una proliferació de tallers presencials, cursos en línia i en totes les seves manifestacions decoratives: gerros, escultures, vaixelles, plats pintats a mà ... perquè treballar amb fang s'ha convertit en una nova forma de meditació que desestressa i fa que la ment flueixi. En definitiva, una bona opció pel "selfcare". 

Hem pogut parlar amb noies que han tingut l'oportunitat de fer aquests cursos, i ens han explicat la seva experiència. 

 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: