Així serà la cara dels humans en un futur

per Redacció, el 22 de maig de 2021 a les 06:00
El rostre i les faccions dels humans han canviat, i molt, al llarg dels anys. De fet, a dia d'avui som l'ésser viu "més expressiu de la Terra", capaç de recrear 50 gestos amb només la nostra cara. Així ho assegura l'expert Adam Wilkins al mitjà Clarín, que ha contactat amb diversos científics per conèixer com serà "l'humà del futur".

Segons explica el professor Scott Solomon, en els darrers segles s'ha observat com el rostre de les persones he evolucionat fins a tenir "un front menys pronunciat i un mentó més rodó i petit".

Resultado de imagen de evolution gif

De cara al futur es preveu que els canvis vagin en el mateix sentit. "Si el nostre crani continua evolucionant, el més probable és que tinguem una cara més reduïda, les òrbites oculars més grans, un mentó menys gran i una bòveda cranial més globular i desenvolupada" detalla l'expert en paleontologia Paul Palmqvist a Clarín. Si encara no us feu una idea de com seran els humans del futur, us deixem amb una il·lustració que potser us ajuda:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: