El CanetRock torna i ho fa amb aquest cartellàs

per Redacció, el 19 de maig de 2021 a les 08:49
Si us agrada anar de festival, tenim molt bones notícies! El CanetRock tornarà al Pla d'en Sala el 3 de juliol i ho farà amb aquest cartellàs: Oques Grasses, Buhos, Zoo, Suu, Stay Homas, Doctor Prats, Itaca Band, Ciudad Jara, Miki Nuñez, Roba Estesa, Lildami, Miquel del Roig, Cesc i JazzWoman! 

El festival tindrà un aforament de 22.000 persones i mesures especials per la Covid-19 sota la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la Conselleria de Salut i el PROCICAT. El CanetRock, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, formen part d'una prova pilot amb control epidemiològic posterior i és una continuació de l'estudi observacional que van dur a terme Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi del qual CanetRock en va formar part. 
 

 Com funcionarà? Els assistents hauran de certificar a l'entrada del recinte que han donat negatiu amb un test d'antígens que s'hauran de fer el mateix dia en punts instal·lats per l'organització del festival. A l'accés es repartirà una mascareta FFP2 que, un cop dins, hauran de portar sempre posada tret de la zona de restauració.Durant tots els concerts es podrà ballar i cantar sense mantenir distància de seguretat. 

El CanetRock fa un gran esforç logístic i organitzatiu per tirar endavant aquesta edició que li suposarà un important augment de la despesa en personal, tests i infraestructures per realitzar 22.000 proves d'antígens en un sol dia. Només una part del cost d'aquest operatiu es reverteix als assistents que hauran d'afegir 7€ al preu de l'entrada que ja van adquirir. Els espectadors que no puguin assistir al restival se'ls retornarà l'abonament complet. Les entrades retornades es posaran immediatament a la venda a 40 +7€ antígens.

Si teniu entrada pel CanetRock, la setmana que ve l'organització del festival es posarà en contacte amb vosaltres per explicar-vos tots els detalls. Així que estigueu tranquils i tranquil·les perquè tindreu tota la informació necessària!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: