La curiosa relació entre les celles i la teva personalitat

per Redacció, el 21 de maig de 2021 a les 06:00
Es diu que una persona narcisista és aquella que s'estima molt a ella mateixa. El cert, però, és que la definició d'aquesta paraula va més enllà. Segons explica el psicòleg Arash Emamzadeh al portal Psychology Today, els individus amb aquest tipus de personalitat no només senten admiració per ells mateixos, sinó que també busquen l'admiració dels altres. De fet, els narcisistes pensen que són superiors, és per això que són hipersensibles a les crítiques i gens empàtics.

Doncs bé, a banda d'aquestes característiques, un nou estudi publicat a Journal of Personality revela que les persones narcisistes tenen un altre tret en comú: les celles.


Per arribar a aquesta conclusió els científics de la Universitat de Toronto Miranda Giacomin i Nicholas Rule van dur a terme una investigació amb diversos individus, els quals van haver de completar un test de personalitat. Després d'analitzar els resultats i les fotografies de cada un dels participants, els psicòlegs van descobrir que aquells amb característiques narcisistes presentaven unes celles similars.

"Els narcisistes busquen ser únics i reconeixibles. Les celles són el primer element en què ens fixem en mirar un rostre, és per això que les persones amb aquesta personalitat se les solen arreglar meticulosament i se les deixen un pèl gruixudes", expliquen els investigadors. I no només això, sinó que d'acord amb l'estudi, "l'obsessió" dels narcisistes per les seves celles és tan accentuada que alguns fins i tot s'hi posen bòtox o se les tenyeixen.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: