Així és la nova sèrie de Netflix que ja estan comparant amb Élite

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 12:04
Netflix sap perfectament quins són els continguts que més consumeixen els usuaris i utilitza aquesta informació per crear noves pel·lícules i sèries d'èxit. Aquest és el cas de Young Royals, una ficció que arribarà d'aquí poc a la plataforma i que s'inspira en dues produccions estrella de Netflix: Élite i The Crown. 

De què va? La sèrie, produïda a Suècia, se centra en la vida del príncep Wilhelm, un adolescent conflictiu que sempre es busca problemes. La seva família, per tal d'evitar més escàndols, decideix enviar-lo a l'internat de Hillerska. Allà, aquest jove de la reialesa, s'adonarà que seguir els seus sentiments és més complicat del que creia. 


Quan s'estrena? L'1 de juliol.

De moment Netflix ja ha publicat tràiler perquè coneguem algun dels seus protagonistes. Què en penseu? Té bona pinta o no?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: