Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós TikToker ha estat detingut durant el cap de setmana

per Redacció, el 24 de maig de 2021 a les 06:00
Naim Darrechi, famosíssim TikToker de 19 anys amb més de 25 milions de followers a la xarxa, ha estat detingut aquest cap de setmana a Palma de Mallorca. 
 

Segons Cronica Balear, l'influencer intentava accedir a una festa il·legal d'unes 350 persones, sense mascaretes ni distàncies de seguretat, tot i que agents de policia que estaven intentant contenir la festa li negaven l'entrada. Davant l'actitud agressiva de Darrechi, els agents l'han acabat detenint. Hi ha especulacions de que la detenció s'ha produit perquè participava en una baralla.  La detenció de l'influencer ha provocat crits i insults cap a la policia. A hores d'ara es desconeix la seva situació legal i Darrechi no ha parlat del tema a xarxes socials. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: