Tot el que se sap del nou reality de la família D'Amelio

per Redacció, el 25 de maig de 2021 a les 06:00


El desemre de l'any passat la plataforma de distribució de contingut Hulu, on també s'han emès sèries tan cèlebres com Euphoria, va anunciar que emetria un reality de vuit episodis centrat en la vida de la família D'Amelio: la Charli i la Dixie, dues de les TikTokers més famoses del món, i els seus pares, Heidi i Marc D'Amelio. 




La sèrie es dirà "The D'Amelio Show" i tindrà la intenció d'ensenyar la vida de les dues germanes influencers. L'espectador veurà com gestionen la fama i com aquesta modifica les seves vides d'adolescents, així com les dels seus pares, que les ajuden a superar els seus obstacles. 


Encara no s'ha anunciat la data d'estrena, però molt probablement s'estreni a finals de 2021 als Estats Units. La plataforma Hulu, malauradament, no està disponible a casa nostra, així que s'haurà de veure a través de quina altra plataforma ens arriba. Estarem atents!

via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: