Array ( [sessionsactivesajax] => si [esapp] => 0 ) NO OK 3 5 adolescents ens expliquen com va ser la seva primera vegada [VOL.42] | Adolescents.cat

5 adolescents ens expliquen com va ser la seva primera vegada [VOL.42]

per Redacció, el 24 de maig de 2021 a les 09:26
Hi ha tantes experiències diferents com persones, per això quan moltes vegades ens pregunteu com serà la primera vegada i ens feu arribar els vostres dubtes i pors, al Consultori d'Adolescents.cat us donem alguns consells com prendre precaució i fer-ho amb la seguretat que tens ganes de fer-ho i sense la pressió de ningú.



Però més enllà d'aquests consells, no us podem explicar com serà la vostra primera vegada perquè tothom ho viu de maneres diferents i és un fet molt personal. El que sí que hem pensat que seria bona idea és tornar a preguntar a aquells usuaris del portal que ja han viscut l'experiència, com ho van viure i si ho volien compartir. Si ens ho voleu explicar ho podeu fer en l'enquesta de més avall. Us deixem amb unes quantes experiències que ens heu compartit: 

 




Versió sense playbuzz
 
Noia, 15 anys

Os ho juro adolescents, Tot va començar quan jo era a l’insti amb uns amics fent un treball. Aquest grup estava compost pel meu crush, la meva millor amiga i jo. Al sortir de l’escola els tres vam anar a casa meva per a acabar el treball. Pel camí ella em va dir que li agradava el meu crush i en aquell moment em vaig sentir fatal. Pero després, quan ja erem a casa treballant, la meva millor amiga s’en va haver d’anar. Total, que ens vam quedar ell i jo sols. Li va caure un llapis i al recollir-lo sota la taula va posar la seva llengua per sobre les meves calcetes (per dins la faldilla). Em va donar tant plaer! Després ho vam acabar fent sobre la taula. Quin morbo us ho juro. Em sap greu per la meva amiga… bé, en realitat no hehe

Noia, 17 anys

Ho vaig fer amb una noia i la veritat va ser bonic tot i que extrany. Ens vam entendre bastant bé. A mesura que anava passant el temps, el plaer era major ja que hi havia més confiança i la comunicació a l’hora de parlar del sexe augmentava. Actualment som parella des de fa 1 any i mig. Pel que fa al sexe, hem provat de tot i el plaer al fer-ho és molt satisfactori. No tingueu por de provar coses noves (tot i que sigui per descartar), a tocar-vos a vosaltres mateixos. No va malament per conèixer millor el plaer propi i així comunicar-ho a la vostra parella o a qui sigui, us asseguro que us anirà millor.

Noia, 17 anys

Estava molt nerviosa, volia que sortís bé i que fos de pel·lícula, però després de fer-ho t'adones que no és com a les pelis. A vegades fa molt mal al principi. Crec que la primera vegada està sobrevalorada, a vegades és més romàntica i millor la vintena vegada que la primera.

Noi, 14 anys

Doncs va ser la hòstia perquè estàvem en un creuer. Ella era italiana i ens vam fer amics. La mateixa nit de conèixer-nos, vam fer-ho. Ella ja ho havia fet altres vegades i jo era verge però li vaig dir que no. Em vaig deixar portar, li vaig dir que fos sincera de si havia tingut orgasme i em va dir que sí, que es notava que ja ho havia fet altres cops perquè li havia encantat.

Noi, 15 anys

Jo soc gay i vaig quedar amb un noi de 18 que anava a la mateixa extraescolar que jo. Vam quedar i ell va ser l'actiu i doncs va estar bé. L’únic inconvenient va ser que la seva mare ens va sentir i jo em vaig haver d’amagar a sota el llit fins que va marxar i després vaig marxar pel garatge. Tota una fantasia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: