La flipant novetat de TikTok per a la generació Z

per Adolescents.cat, el 30 de maig de 2021 a les 08:53
Es diu i es rumoreja que TikTok podria estar creant una funcionalitat de cerca i oferta de feina pensada per a la generació Z! Què et sembla?

Segons assegura l’empresa Axios, TikTok estaria provant una eina perquè les empreses poguessin contractar gent. Així doncs, la xarxa social del moment aniria més enllà de l’entreteniment i permetria a les empreses trobar candidats i a la gent trobar feina.


TikTok està fent testos del servei amb algunes companyies i vàries empreses grans s’han interessat en participar-hi, fins i tot lligues esportives.

Sembla ser que aquesta funcionalitat no estaria dins la mateixa app, sinó que seria una pàgina diferent a la que tindriem accés directe des de TikTok on les empreses podrien publicar ofertes de feina. Després els usuaris podrien publicar un vídeo resum a la pàgina per oferir-se pel lloc de treball explicant qui són, quina experiència tenen, etc.


Què et sembla la idea de trobar feina a través de vídeos de TikTok?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: