Augment de llavis: pros i contres de l’àcid hialurònic

per Redacció, el 26 de maig de 2021 a les 06:00
 Des de fa setmanes estem veient a Instagram un “boom” de clíniques que ofereixen tractaments d'àcid hialurònic. Això ha despertat el nostre interès.

No som especialistes, i que jo sàpiga encara ningú d’aquest estudi ha tingut una experiència amb aquesta substància “natural”. Per això hem contactat amb amb experts, perquè ens resolguin tots els dubtes que ens genera el tema de l’àcid hialurònic.

 Què és l’àcid hialurònic?


L'àcid hialurònic és un component que ja tenim integrat al nostre cos! Si ens posem científics, aquest element s’anomena PÒLISACÀRID, i es troba de manera natural a la pell. Sobretot en les zones d’articulacions i estructures cartilaginoses. 

Les seves aplicacions en estètica són múltiples. S’utilitza perquè la seva integració en els teixits és perfecta i millora la qualitat de la pell. És molt més natural que altres farcits dèrmics com el Botox, per exemple.
 

Les clíniques paguen les influencers


Fa un temps, tot el tema dels retocs estètics era força tabú. Però la tecnologia i la medicina estètica evoluciona molt ràpid i és cert que ara se’n parla molt més. Vaja, sense anar més lluny moltes personalitats del món instagramer en parlen i en fan promoció obertament.
 
La Laura Escanes va dir que s’ha fet augment de llavis amb àcid hialurònic el 2018, la Gigi Vives l’any passat, la Marta Carriedo també… Mireu, així ho expliquen la Dulcedia, l’Abril Cols i la Natalia Cabezas (la Trendy Taste) als seus canals de Youtube.


Quin cost té?


Parlem de diners… El preu mitjà a Catalunya d’una gamma mitjana-alta d'àcid hialurònic a Catalunya és de 300 euros. I els resultats duren 18 mesos aproximadament. Això vol dir que has d’anar fent diverses sessions. 
 
Segons la doctora i cirurgiana Ana Rodríguez, des de la pandèmia la demanda d’intervencions d’àcid hialurònic ha crescut molt, i més de la meitat de les peticions són de persones de menys de 30 anys. I el que destaca és que moltes venen de nois o homes, quan fa cinc anys gairebé no n’hi havia.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: