El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, anant a una reunió de Govern | Govern

7 coses que potser no sabies sobre el nou president de Catalunya

El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, anant a una reunió de Govern | Govern
per Bernat Surroca, el 25 de maig de 2021 a les 12:03
Pere Aragonès va ser investit la setmana passada nou president de Catalunya, el 132è. Sabies que, amb 38 anys, és el president més jove de la història de la Generalitat? Et portem unes quantes dades sobre ell que potser desconeixies.


1. És fill de pare amb renom en el sector hoteler i net d'un dels darrers alcaldes de Pineda de Mar del franquisme. 

2. Es va convertir en el vicepresident més jove de la història de la Generalitat, tenia 36 anys quan va assumir el càrrec.

3. És llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i té un màster en Història Econòmica per la Universitat de Barcelona. 

4. Quan està nerviós una de les coses que més el calma és fer girar el seu anell de casat. Assegura que això el tranquil·litza.

5. Un dels seus hobbies és cuinar, de fet, els caps de setmana penja fotografies a les seves xarxes socials dels seus plats. 

6. El nom d'Aragonès va arribar a figurar entre els detinguts durant la jornada del 20 de setembre del 2017 que va acabar derivant en la gran manifestació a les portes de la conselleria d'Economia. 

7. Com a president de la Generalitat, cobrarà 153.000 euros bruts l'any.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: