Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa marca, ara et deixa personalitzar la roba

per Redacció, el 25 de maig de 2021 a les 13:43
Cada cop són més les marques que permeten personalitzar la roba i els complements. Una de les últimes en sumar-s'hi ha estat Berhska, que acaba de llançar 'Dnm Lab', una col·lecció amb peces texanes sostenibles que pots adaptar al teu estil. 

Com funciona? Només s'ha d'accedir a la web de Bershka, anar a l'apartat "personalitza el teu denim" i triar una peça de roba. Hi ha caçadores, shorts, jeans mom fit...

 

Un cop triada la peça, cal triar la talla i accedir a la secció "començar a personalitzar". Bershka ofereix diversos dissenys i també il·lustracions i textos diferents per "imprimir" damunt la roba. Us agrada que les marques de roba ofereixin l'opció de personalitzar els dissenys?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: