Ibai Llanos en un dels seus vídeos de Youtube | Ibai Llanos

La criticada oferta de feina a la casa d'Ibai Llanos

Ibai Llanos en un dels seus vídeos de Youtube | Ibai Llanos
per NacióDigital, el 25 de maig de 2021 a les 13:48

L'streamer Ibai Llanos ha tornat a crear polèmica. Aquest cop amb una oferta de feina a casa seva. "Busquem cuiner/a per a un mes", va anunciar a través del seu compte de Twitter. 
 



Un tuit que no va trigar a tenir reaccions de tota mena per part dels seus seguidors. En alguns casos, els usuaris van intentar demostrar el seu talent culinari amb imatges atractives que mostraven plats d'allò més sorprenents. L'humor no va faltar a les diferents respostes: ous ferrats amb xocolata, fuet amb crema de cacau, brou amb peces d'scrabble sota el nom de "sopa de lletres"...

El cuiner estrellat Dabiz Muñoz ha estat un dels qui ha compartit la publicació amb un missatge seriós on s'interessa pel lloc de feina. 
 

No tot han estat comentaris amb humor, però, el tuit també ha rebut diverses crítiques per part dels seguidors. "De veritat no sabeu viure pel vostre compte durant un mes?", va plantejar un usuari a Twitter. Una altra, confirmant que li sembla genial que es contracti gent si es tenen els diners, es va mostrar sorpresa per la incapacitat dels joves: "No puc deixar de pensar en joves de 25-30 anys que no es cuinen ni un ou ferrat". 

L'streamer ha contestat alguns dels comentaris més crítics i ha justificat l'oferta de feina anunciada a través del seu perfil: "Vam contractar aquesta senyora durant l'època Covid. Ella necessitava la feina, volia fer-la i a nosaltres ens anava bé. Et puc assegurar que té millors condicions que el 90% dels cuiners a Espanya".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: