Netflix vol expandir-se i oferirà aquests serveis: què en penses?

per Redacció, el 26 de maig de 2021 a les 06:00
Netflix estudia ampliar la seva oferta i expandir-se al món dels videojocs. Segons ha informat The Information, la plataforma de continguts ha estat en contacte amb diversos executius de la indústria del videojoc perquè supervisin els seus esforços en aquest sector.

Amb aquests moviments, la companyia d'entreteniment vol expandir la seva oferta de continguts audiovisuals amb el llançament d'un paquet de videojocs descarregables. Segons aquesta informació, el nou servei en què està treballant Netflix pot ser similar a la plataforma d'streaming de videojocs Apple arcade.


Pel que fa a l'experiència de la plataforma de continguts en línia al sector dels videojocs, Netflix compta amb els experiments que va fer a partir de la sèrie Black Mirror el 2018, "Black Mirror: Bandersnatch", o amb Stranger Things, "a Stranger Things mobile game" o "Stranger Things 3: The Game". 

Ara per ara, la planificació per a l'arribada d'aquest nou producte apunta el 2022, tot i que res és definitiu. El nou servei de Netflix punta a estar integrat per videojocs produïts directament per la plataforma combinats amb títols produïts per tercers.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: