Novetats importants a WhatsApp i trucs que potser no coneixies

per Redacció, el 26 de maig de 2021 a les 09:00
Fa uns mesos els usuaris de Whatsapp demanaven poder accelerar la reproducció de les notes de veu i aquest dimarts la funció ha sortit de la versió beta i ja està disponible per a tots els usuaris, que només han d'actualitzar l'aplicatiu si volen utilitzar-la.

Com puc augmentar la velocitat dels àudios? Hi ha disponibles tres velocitats: 1x, l'habitual, 1,5x i 2x, al doble de ràpid. Per canviar la velocitat de reproducció únicament s'ha de clicar a sobre de la icona que indica la velocitat, on abans apareixia la fotografia de la persona amb qui es conversa.

Es poden transcriure els missatges d'àudio?


Ara bé, i si quan t'envien l'àudio no el pots escoltar perquè estàs ocupat o és massa llarg? Doncs és possible transcriure missatges gràcies a certes aplicacions.

Per als usuaris d'Android, l'aplicació recomanada és Transcriber for WhatsApp. Permet convertir un àudio en text i és compatible en diversos idiomes. El seu ús és senzill i només requereix tres passos:

1. Seleccionar l'àudio del xat de Whatsapp i tocar el botó de "compartir". 
2. Exportar el missatge de veu a l'aplicació Transcriber.
3. Esperar una estona fins que l'aplicatiu hagi fet la transcripció.

En el cas dels usuaris de iOS, també hi ha una aplicació que desenvolupa aquesta funció. Es tracta de Transcrypto audio transcriber, que funciona de la mateixa manera que la dels Android.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: