Logotip de Adolescents.cat

Una de les sèries més mítiques de la història tindrà un spin-off

per Redacció, el 26 de maig de 2021 a les 09:43
Pels fans d'Anatomia de Grey és difícil imaginar-se una vida sense la sèrie després de més de 17 anys en emissió. I és que, tot fa pensar que la trama acabarà aquesta 18ª temporada. Ara bé, si us agrada aquesta producció podeu estar tranquils i tranquil·les, perquè ja s'ha anunciat que els seus creadors estan treballant en un nou spin-off. 

De moment encara no se sap qui el protagonitzarà, però els fans ja tenen les seves teories i un nom preferit, el de Jackson Avery (Jesse Williams). 


A cuántos personajes de "Grey's Anatomy" puedes reconocer?

De fet, el mateix actor va afirmar en una entrevista que veia "molt interessant" crear una nova història amb el seu personatge, ja que hi ha moltes cares sobre ell desconegudes pel públic. 


Actualment Anatomia de Grey no és l'única sèrie que ha anunciat spin-off. Fa uns dies Bridgerton feia públic que estaven preparant una nova història sobre la vida de la reina Charlotte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: