Així va ser el casament d'Ariana Grande

per Redacció, el 27 de maig de 2021 a les 09:24
Fa uns mesos Ariana Grande anunciava a través de les xarxes socials que s'havia compromès Dalton Gomez. La parella havia iniciat la relació el febrer de 2020, poc després que la cantant es traslladés a la mansió on viu actualment, a Los Àngeles. De fet, va ser Dalton Gomez qui li va ensenyar la casa: i és que aquest jove, nascut a Califòrnia, es dedica des de fa anys al sector immobiliari i està especialitzat en residències de luxe. 
 


Doncs bé, aquest maig la parella va decidir fer un pas més i casar-se en secret. Van fer la cerimònia a casa d'Ariana Grande qui només va convidar família i amics íntims. Ara, dues setmanes més tard la cantant ha volgut compartir al seu Instagram imatges d'aquell moment.

A les fotografies, fetes per un professional de la revista Vogue, es pot veure l'artista amb un model de Vera Wang, la dissenyadora de moda nupcial més coneguda dels Estats Units. A més a més, la cantant també va comptar amb el talent de l'estilista Mimi Cuttrell, que es va encarregar de completar el look inspirat en el personatge d'Audrey Hepburn a Funny Face. Aquí us deixem amb una foto de l'actriu durant la pel·lícula. Creieu que s'assemblen?

 



 
 
 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: