Així és la nova xarxa social de moda

per Redacció, el 27 de maig de 2021 a les 10:51
En menys d'una setmana ha aconseguit ser l'aplicació més descarregada als Estats Units i col·locar-se en primera posició a les llistes d'App Store. Us estem parlant de Poparazzi una nova xarxa social que vol lluitar contra els estereotips i aportar una dosi de realitat en un món dominat pels filtres. 

La idea de l'aplicació és senzilla: només comparteixes fotos que has fet a altres persones. És a dir, les selfies estan prohibides, literalment. De fet, el nom de l'app ve d'aquí, de la idea de fer de "paparazzi" dels teus amics i amigues. Aquestes, però no són les úniques normes de l'app. N'hi ha més: 

 No permet editar les fotos abans de publicar-les.
 No permet comentar les fotografies, però sí reaccionar-hi amb emoticones. 
 No es pot veure el número de seguidors de les altres persones, però sí que es poden saber les visites que han tingut les fotos que hem penjat.

Amb aquestes mesures els creadors de l'app volen "fomentar un autèntic intercanvi d'imatges entre amics" i fugir de "l'egocentrisme". "Vam construir Poparazzi per eliminar la pressió de ser perfectes, per això centrem l'atenció en el més important: la gent amb qui estàs", asseguren.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: